JÕULUTOIDU VALMISTAMINSE JUHISED:

Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
Ava juurikapakk ja kalla selle sisu ahjuplaadile.
Lisa maitse järgi soola ja pipart ning sega juurikad läbi.
Lisa juurviljade juurde ka seitanipraad ning kata ahjuplaat fooliumiga.
Küpseta 15 minutit fooliumi all, eemalda foolium ja küpseta ilma fooliumita veel 15 minutit.
Eriti krõbeda ja läikiva jõuluprae saad, kui pärast fooliumi eemaldamist pritsida praadi (või ka juurikaid) toiduõliga.
Jõulukapsa võid lisada koos köögiviljadega ahju või soojendada eraldi potis.
Valge veini kaste soojenda potis.

Valge veini kastmele saab anda erinevaid maitseid:
-   Praadides juurde seeni ja sibulat
-   Segades kastmesse ühe supilusika sinepit.
-   Hakkides juurde kuivatatud ploome vmt.

SEITANIPRAE valmistamisel juhindu sama moodi 15+15 minutitst.